Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Συνάντηση υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για τις εργασίες του 3rd Thessaloniki Metropolitan Summit του Economist.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που είχε ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με βοήθησε πολύ να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων 40 ετών -από τη Pfizer, τη Deloitte, τη Cisco, την Chubb, τη Demo και άλλες μικρότερες μέχρι τα brand hotels και πολλά άλλα.

Σε ό,τι τον χρειάστηκα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος ήταν παρόντες, για να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτής της πόλης, για να βρει ο κόσμος δουλειά και να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη λαμπρό μέλλον».

Όπως είπε ο Υπουργός, το επόμενο πεδίο συνεργασίας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης αφορά την υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος για την κατάρτιση ανέργων μέσω της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Διαβάστε επίσης:

Βερβεσός (ΔΣΑ): Συγκαλεί τους πέντε πρώην πρόεδρους για θέματα λειτουργίας των Ανεξαρτήτων Αρχών

Σταϊκούρας: Δέκα πρωτοβουλίες που καθιστούν την Ελλάδα «παίκτη» θετικής μνημόνευσης

Με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη διακυβέρνηση των ΟΤΑ