Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σάλος στο διαδίκτυο για το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ιωάννη Μεταξά και τον…Πετσίτη (video)

Λίγα λεπτά έμεινε στον «αέρα» το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με το επιτελείο της Κουμουνδούρου να τρέχει να το μαζέψει.

Αιτία, η παρουσία του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, ανάμεσα στις προσωπικότητες που απεικονίζονταν με τον τίτλο: «Η Δύναμη των Ελλήνων».  Ωστόσο,  πέρασμα από το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, έκανε και ο γνωστός πλέον, Μανώλης Πετσίτης. Ο πρώην στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκου Παππά, που βρέθηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Mαύρου Xρήματος να διαθέτει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν δικαιολογούνται, εμφανίζεται στο βίντεο συγκεκριμένα, στο 36ο δευτερόλεπτο, πίσω και αριστερά από τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στην Καισαριανή.

Οι χρήστες του Twitter εντόπισαν αμέσως την γκάφα ολκής και «έκραξαν» το κυβερνών κόμμα για την επιλογή του να «αναδείξει» τον φασίστα δικτάτορα σε «σπουδαίο Έλληνα» μαζί με προσωπικότητες όπως ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κώστας Καρυωτάκης και ο Κώστας Βάρναλης, ακόμα και αριστερούς αγωνιστές όπως ο Νίκος Μπελογιάννης!

«Ξεφτίλες συριζαίοι ο Μπελογιάννης κ ο Ζαχαριάδης δεν μπαίνουν στο ίδιο κάδρο με τον Μεταξά που τους είχε στη φυλακή! Τελικά είναι στρατηγική επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ να χαϊδεύει τον φασισμό!», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets παρακάτω: