Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σάλος με συνεργάτη του Δ. Παπαδημούλη: Άφησε υπόνοιες ότι ο ΣΚΑΪ έχει σχέση με τις πυρκαγιές!

Έντονη κριτική από δεκάδες χρήστες του Twitter προκάλεσε μια ανάρτηση του Δημήτρη Ραπίδη, στενού συνεργάτη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος άφησε υπόνοιες πως ο ΣΚΑΪ ευθύνεται για τις μεγάλες φωτιές που έχουν περικυκλώσει την Αττική!

«Με αφορμή την πυρκαγιά στην Κινέττα, προκαλεί εντύπωση και απορία το γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ μεταδίδει πρώτος σε ζωντανή σύνδεση από το σημείο πριν καν ακόμη φουντώσει η φωτιά, με τα υπόλοιπα κανάλια να ακολουθούν με καθυστέρηση. Λες και γνωρίζουν από πριν που θα έχει φωτιά ή εμπρησμό» έγραψε ο Δημήτρης Ραπίδης.

Η ανάρτησή του προκάλεσε σάλο. Μάλιστα, έφερε και την παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απηύθυνε στον κ. Ραπίδη την ερώτηση αν υπονοεί ότι το κανάλι βάζει τις φωτιές ή έχει σχέση με τους εμπρηστές, με τον συνεργάτη του κ. Παπαδημούλη να απαντά «όχι», κατηγορώντας τον πάντως πως είναι… συνήγορος του καναλιού.