Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

καιρός

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Από το βράδυ της Κυριακής, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το βράδυ της Κυριακής και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Κυριακή (26/11)
Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

2. Τη Δευτέρα (27/11)
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

3. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μ.) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος στη Γαλλία: 25 χρόνια κάθειρξη για τον Αμπντελχακίμ Ντεκάρ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξετε τρία ζεστά και χειμωνιάτικα ροφήματα (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσωπικότητες διεθνούς κύρους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων