Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Αυτοδυναμία δείχνει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Ισχυρό προβάδισμα 13 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα ΝΕΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 36,3% έναντι 23,3% του κυβερνώντος κόμματος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7,1%, ΚΚΕ με 6,7%, Ένωση Κεντρώων με 3,3%, ΑΝΕΛ με 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%, Εθνική Ενότητα με 1,7%, Ελληνική Λύση με 1,6%, Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, ΜεΡΑ25 με 1,4%.

Προβάδισμα της ΝΔ σημειώνεται και στην παράσταση νίκης με 64% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 26% με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει ποσοστό 17% ενώ κανένας απαντά το 38% των ερωτηθέντων.

Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά και το Σκοπιανό,  το 12% (13% για το Σκοπιανό) θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να χειριστεί καλύτερα τα ζητήματα, το 25% (20% για το Σκοπιανό) να απαντά η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή το 5% (7% για το Σκοπιανό), οι ΑΝΕΛ το 1% (το ίδιο ποσοστό και για το Σκοπιανό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυσανεξία στην τάξη και την ασφάλεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Λύση δύο κρατών στην Κύπρο πρότεινε ο Τσαβούσογλου – Αρνητικοί οι Τουρκοκύπριοι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός