Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λουκάς Παπαδήμος: Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών για το 2017

Λουκάς Παπαδήμος

Λουκάς Παπαδήμος

Κατά την πρώτη δημόσια συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών του 2017 θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του Προέδρου του νέου έτους, θέση την οποία αναλαμβάνει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος καθώς και του Αντιπροέδρου, κ. Αντωνίου Κουνάδη, πολιτικού μηχανικού και διδάκτωρος του ΕΜΠ. 

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Θανάσης Βαλτινός θα μιλήσει με θέμα: «Το έργο των Κέντρων και Γραφείων Ερεύνης της Ακαδημίας κατά το έτος 2016». Θα ακολουθήσει ομιλία του νέου Προέδρου κ. Λουκά Παπαδήμου με θέμα:  «Οικονομική Ανάπτυξη και Δημοσιονομική Εξυγίανση: H διττή πρόκληση για την οικονομική πολιτική».

Η τελετή Εγκατάστασης θα γίνει την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. στην Ακαδημία Αθηνών.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, πρώην πρωθυπουργός και οικονομολόγος και μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών εξελέγη από την ολομέλεια, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών για το 2017, καθώς είθισται  για ένα χρόνο, ο  Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας να αναλαμβάνει χρέη Προέδρου την αμέσως επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λώρη Κέζα: Ο Μουζάλας, ο γόρδιος δεσμός του προσφυγικού και το σενάριο των εκλογών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Χουλιαράκης: «Ντύθηκε» Σόιμπλε και ζητά μνημόνιο από τους υπουργούς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελεύθεροι επαγγελματίες: Τρόμος οι εισφορές του 2017!