Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Κ. Χαρδαβέλλας: Γιατί έφυγε από το «Ε»

Το τέλος της συνεργασίας του με το Έψιλον ανακοίνωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας με ένα κείμενο του στο facebook. Όπως θα διαβάσετε, πάντως, η εκπομπή του “Όλοι οι καλοί χωράνε” μεταδίδεται… κανονικά, με επαναλήψεις.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγραψε:

«Kαλή χρονιά σε όλους! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που στέλνετε κάθε Παρασκευή για το ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ όμως θέλω να επαναλάβω ότι η εκπομπή προβάλλεται σε Επανάληψη, αφού η συνεργασία μου με το Epsilon έχει λήξει. Το γεγονός ότι οι εκπομπές προβάλλονται χωρίς σήμανση «Επανάληψη» είναι επιλογή του σταθμού. Επειδή είχα πάντα καθαρές σχέσεις με τους τηλεθεατές / ακροατές/ αναγνώστες μου, ήθελα να το διευκρινίσω. Ευχαριστώ πολύ!».

Πλέον, ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανήκει στο δυναμικό του Alpha Radio 98,9 όπου πρόκειται να κάνει τη δική του εκπομπή.

Παράλληλα, ασχολείται και με το νέο του βιβλίο “Κώστας Χαρδαβέλλας- Το ζεϊμπέκικο του νικητή”, το οποίο σήμερα θα το παρουσιάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό»(πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106).