Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εγκαταλείπουν τον Σώρρα οι οπαδοί του: Μεγαλοοφειλέτης αποφάσισε να αποπληρώσει ο ίδιος το χρέος του

Σώρρας

Μετά την αποκάλυψη της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει ούτε ένα ευρώ, προκλήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ένας μεγαλοοφειλέτης, οπαδός του Σώρρα, απέσυρε το εξώδικο που είχε καταθέσει στην εφορία για χρέος που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ακολουθώντας τις παροτρύνσεις του Αρτέμη Σώρρα. «Μετά τα γραφόμενα και τις δημοσιογραφικές έρευνες κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν μία μεγάλη μπαρούφα», σχολίασε στην τηλεόραση του Alpha ο συγκεκριμένος κύριος.

Συνεχίζοντας, είπε πως «κάναμε ανάκληση του εξωδίκου που αφορούσε χρέος 600.000 συν τις προσαυξήσεις» και συμπλήρωσε πως «ο άνθρωπος αυτός έχει τρελάνει τον κόσμο. Δύο λύσεις υπάρχουν: Αν λέει ψέματα να επιληφθεί η δικαιοσύνη άμεσα. Αν λέει αλήθεια να βρει τρόπο το κράτος να πάρει αυτά που λέει πως υπάρχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελική έρευνα: Ηγείται μιας εγκληματικής οργάνωσης ο Αρτέμης Σώρρας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤτΕ: Ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος. Δεν έχει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Σάκης Ρουβάς επενδύει στην ενέργεια – Όλες οι λεπτομέρειες