Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ατύχημα στο ΕΛΠΙΣ: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του γιατρού – Ερευνώνται τα αίτια της πτώσης

ΕΛΠΙΣ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», βρίσκεται για για δεύτερο 24ωρο ο γιατρός του «ΕΛΠΙΣ», ο οποίος τραυματίστηκε όταν υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας που βρισκόταν.

Ο νέος άνδρας υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και γι’ αυτό μεταφέρθηκε άμεσα στο νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου.

Η σταθερότητα της κατάστασής του το πρώτο 24ωρο επιτρέπει στους γιατρούς να ειναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς κάθε λεπτό που δεν επιδεινώνεται η υγεία του θεωρείται κέρδος για τον ασθενή.

Επιπλέον, σύμμαχοι του άτυχου γιατρού -του οποίου οι συνθήκες πτώσης και τραυματισμού εξετάζονται ήδη απο το νοσοκομείο-, αποτελούν η ηλικία του και ο δυνατός οργανισμός του. Εάν η κατάστασή του παραμείνει σταθερή, θα γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης ώστε να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή: Η αβεβαιότητα έφερε αύξηση του ELA κατά 300 εκατ. ευρώ, αναφέρει το Reuters

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Καραμούζης: «Σταυροφορία» με τους θεσμούς για τα κόκκινα δάνεια και τη ρευστότητα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταθάκης και Τζανακόπουλος κάλυψαν τον πρόεδρο του ΔΕΣΦΑ – Στις 203.847 ευρώ το εφάπαξ