Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΠΓΔΜ: Μετ΄ εμποδίων η συζήτηση στη Βουλή, αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση

Μετ΄εμποδίων προχωρά η διαδικασία της αλλαγής του Συντάγματος στα Σκόπια, καθώς  αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής της πΓΔΜ, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά, η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 13:00 τοπική ώρα (14: 00 ώρα Ελλάδας), όμως μετατέθηκε για τις 15:00 τοπική, χωρίς και πάλι να ξεκινήσει.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η συνεδρίαση του Σώματος, η οποία ξεκίνησε χθες, θα συνεχιστεί αύριο, στις 12:00 τοπική ώρα.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε πως η πλειοψηφία των 80 βουλευτών δεν είναι ακόμα σίγουρη καθώς πλέον αντιδρούν στις αλλαγές οι αλβανόφωνοι βουλευτές της συγκυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στην ΠΓΔΜ: Δεν βρίσκει τους 80 ο Ζάεφ