Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο πελάτης του Μητσοτάκη, είναι μέγας χορηγός του

Βουλή: Αντιπαράθεση Οδ. Κωνσταντινόπουλου με Άδ. Γεωργιάδη για Πολάκη, Βενιζέλο και Novartis

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Mε ένα δηκτικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέρθηκε στην έκβαση της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που υπέβαλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

«Για ποιο λόγο τελικά έκανε την προταση μομφής», κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος για τον κ. Τσίπρα διερωτώμενος για το αν «χρειαζόταν κάποια βοήθεια η ΝΔ». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας: «Δεν είναι απλός πελάτης του Μητσοτάκη, είναι Μεγας χορηγός του ο Τσίπρας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 «Δεν είναι απλός πελάτης του Μητσοτάκη , είναι Μεγας χορηγός του ο Τσίπρας. Για ποιο λόγο τελικά έκανε την #προταση_μομφής; Χρειαζόταν κάποια βοήθεια η ΝΔ;».

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του για τη θεσμική εκτροπή»

Πηγές ΝΔ: Φάνηκε πως ο Τσίπρας είχε και πριν την ΑΔΑΕ πληροφόρηση για τις υποκλοπές, μέσω δικών του δικτύων