Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Μπόρις Τζόνσον έδωσε στον νεογέννητο γιο του τα ονόματα των γιατρών που του έσωσαν τη ζωή

Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους, Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας, εν μέρει προς τιμή δύο εκ των γιατρών της μονάδας εντατικής θεραπείας που έσωσαν τη ζωή του Βρετανού ηγέτη, καθώς έδινε μάχη με τις επιπλοκές της νόσου COVID-19.

Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα από τη Σίμοντς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη.

Οι δύο γιατροί, το όνομα των οποίων ο Τζόνσον αποφάσισε να δώσει στον νεογέννητο γιο του, είπαν ότι νιώθουν τιμή από την επιλογή αυτή και ταπεινοφροσύνη, καθώς αναγνωρίστηκε η δουλειά τους με αυτόν τον τρόπο. «Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Νικ Πράις, διευθυντής της μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas’ hospital και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Ουίλφρεντ» επισημαίνουν. «Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».