Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ξεσπά και πάλι η αδερφή της Δώρας Ζέμπερη: «Φονιά, θα σε σφάξω» (pic)

Πατήσια

Γεμάτη οργή και πόνο, η αδερφή της δολοφονηθείσας Δώρας Ζέμπερη ξεσπά μέσω social media κατά όσων κατά τη γνώμη της ευθύνονται για τον φόνο της 32χρονης αδερφής της.

Η Κωνσταντίνα, ανήρτησε ακόμη μία φορά μια φωτογραφία των δύο κοριτσιών, αυτή τη φορά ασπρόμαυρη και ορκίζεται στην αδικοχαμένη της αδερφή ότι θα σφάξει τον φονιά της.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς».

Στο μεταξύ μετά τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας στη ΓΑΔΑ.

Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ολοκλήρωσε την κατάθεση ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη – Οι πρώτες δηλώσεις (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη θεία της 32χρονης – Ποιον κατηγορεί για τη δολοφονία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕΠάτρα: Παρέσυραν με το Ι.Χ. μητέρα και παιδιά και εξαφανίστηκαν