Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τερέζα Μέι: Στο πλευρό 14χρονης που νοσηλεύεται μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Μάντσεστερ

Την ευαίσθητη πλευρά της συνεχίζει να δείχνει η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, μετά το τρομοκρατικό «χτύπημα» στο Μάντσεστερ που έπληξε την χώρα.

Η φωτογραφία που ήρθε  το φως της δημοσιότητας δείχνει την Τερέζα Μέι να επισκέπτεται μια 14χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο, την Evie Mills, η οποία τραυματίστηκε από την έκρηξη στο «Manchester Arena». Η πρωθυπουργός ευχήθηκε στο κορίτσι «καλή ανάρρωση», με την οικογένεια του 14χρονου παιδιού να σκορπά χαμόγελα, καθώς η πορεία της υγείας της βελτιώνεται.

Την φωτογραφία ανέβασε ο αδερφός της κοπέλας στα social media, και συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Είναι αξιοθαύμαστο, είναι μοναδικό που η οικογένειά μας να δέχεται την συμπαράσταση της πρωθυπουργού», γράφει στο μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο βομβιστής του Μάντσεστερ αγοράζει το σακίδιο της επίθεσης αυτοκτονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική δήλωση από τον Μουρίνιο για τα θύματα του Μάντσεστερ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Αριάνα Γκράντε θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ