Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στη φυλακή ο παιδοκτόνος

Πηγή:Eurokinissi

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο συνταξιούχος αστυνομικός πρώην που ομολόγησε ότι έπνιξε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κόρη του Στέλλα.

Λιγότερο από μισή ώρα διήρκησε η απολογία του 61χρονου. Παρέδωσε γραπτό υπόμνημα στη 15η τακτική ανακρίτρια και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Ο παιδοκτόνος υποστηρίζει ότι είχε μειωμένο καταλογισμό λόγω των ψυχοφαρμάκων.

Αμέσως μετά η σύζυγος του και μητέρα της Στέλλας δήλωσε, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, παράσταση πολιτικής αγωγής, διεκδικώντας την τιμωρία του. Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε : “Τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω μπράβο”.

Επιπλέον ο δικηγόρος ανέφερε πως στο απολογητικό του υπόμνημα επικαλείται ένα περαστικό που επιβάρυνε τη ψυχολογική του κατάσταση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε η επώδυνη συμφωνία: Μεγάλες περικοπές σε συντάξεις – Στα 5.681 το αφορολόγητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συμβαίνει με την Intralot; Μετακομίζει στο Λονδίνο;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ για συνέντευξη Σαββίδη: «Το μέλλον της Ελλάδας θα το αποφασίσει ο λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες»