Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Ισχυρή έκρηξη – 34 τραυματίες (video-pics)

έκρηξη

Διπλή ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από δύο περίπου ώρες στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 34 άνθρωποι. Η έκρηξη έγινε λόγω διαρροής σε καυστήρα πετρελαίου στην περιοχή του Μανχάταν και προκλήθηκε φωτιά η οποία επεκτάθηκε σε 12 συνολικά πολυκατοικίες.

Τα κτήρια βρίσκονται σε μία ακτίνα από τη Murray Street στο Park Place, όπου συμπεριλαμβάνεται και το δυτικό Broadway. Ολόκληρη η περιοχή εκκενώθηκε ενώ έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 26 οχήματα και 106 πυροσβέστες καθώς και σωστικά συνεργεία για τυχόν απεγκλωβισμούς.

Το συμβάν ξεκίνησε από το υπόγειο ενός οπωροπωλείου.

Αρχικά κλήθηκε το FBI καθώς υπήρξε σύγχυση ως προς την αιτία των εκρήξεων καθώς υπήρξε φόβος ότι επρόκειτο για επίθεση.

Υπήρξαν ακόμη αναφορές για ύποπτο πακέτο που είχε βρεθεί μόλις τρία τετράγωνα μακριά από τον Πύργο Freedom, στο πρώην Κέντρο του Παγκόσμιου Εμπορίου στο κέντρο του Μανχάταν. Ωστόσο, το ύποπτο πακέτο ερευνήθηκε και δεν υπήρχε κάποια σχέση.

Το περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας καθώς και των μονάδων εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς ξεκίνησε με μία ισχυρότατη έκρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: Η απομόνωση του Κατάρ αντιβαίνει στις ισλαμικές αξίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολλοί τραυματίες και μία σύλληψη στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μόναχο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 11 πιο πολυτελή γιοτ του κόσμου – Είναι φτιαγμένα από χρυσό και κοστίζουν δισεκατομμύρια (pics)