Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας – Τι διεκδικεί

Τις έντονες διαμαρτυρίες του εκφράζει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ενάντια στην απόφαση της διεύθυνσης εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να προχωρήσει στην κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών εξετάσεων στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε  απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, καθώς η απόφαση για την κατάργηση του κέντρου θα αναγκάσει τους 16 μαθητές του λυκείου της Πελασγίας να μετακινούνται τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων στη Στυλίδα, σε μια απόσταση 60 χιλιομέτρων.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Γκλέτσος, πριν 2 εβδομάδες, όταν και ανακοινώθηκε η πρόθεση για την συγκεκριμένη κίνηση, έσπευσε και πήρε τη διαβεβαίωση Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Ωστόσο, την Πέμπτη, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Ο κ. Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την διαμαρτυρία του μέχρι να δικαιωθούν οι μαθητές του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λάκης Λαζόπουλος: Πώς σχολίασε την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση στο twitter για τη μητέρα της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κατασχέσεις: Όλο και λιγότερα χρήματα βρίσκει η εφορία σε λογαριασμούς