Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σάνα Ίνγκραμ: «Σε θήκη CD τοποθετημένη η βόμβα – Τυχερός ο σύζυγός μου» (video)

Λουκάς Παπαδήμος

Πλήρης επιβεβαίωση ήρθε από τα χείλη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, Σάνα Ίνγκραμ, για το γεγονός ότι η βόμβα που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, ήταν τοποθετημένη μέσα σε θήκη CD.

Αυτό δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ANT-1 η κυρία Ίνγκραμ, που είναι ακόμα αρκετά σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο σύζυγός της πλησίασε στον θάνατο. Αυτό που την παραξένεψε, ήταν ότι τους είχαν βεβαιώσει ότι ο φάκελος είχε ελεγχθεί και μάλιστα είχε σταλεί στο σπίτι τους.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τύχη που είχε ο πρώην πρωθυπουργός, αφού λόγω πρεσβυωπίας είχε απομακρύνει τον φάκελο από τα μάτια του. Πάντως, σήμερα, θα βγει από την Εντατική, αφού η υγεία του πηγαίνει όλο και καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλαλούμ με το κενό ασφαλείας στη Βουλή: Πώς πέρασε τον έλεγχο ο φάκελος που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου: Από τύχη γλιτώσαμε την καταστροφή (video)