Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Πώς αισθάνεται ο υπουργός Υγείας που έχει αναξιόπιστη υπογραφή;

Yπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός

Από την Τρίτη, 1η Αυγούστου, οι φαρμακοποιοί θα κόψουν κάθε είδους πίστωση αναλώσιμων υλικών για τους ασφαλισμένους, αφού έως και την Παρασκευή, ο ΕΟΠΥΥ, εξόφλησε στην Αθήνα, για τον Ιανουάριο (!), λιγότερα και από τα μισά φαρμακεία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση: «Μπαίνουμε στον Αύγουστο και συζητάμε για τον Ιανουάριο. Η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ προβλέπει πληρωμή των οφειλών εντός 60 ημερών και ήδη έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες».

Στην συνέχεια, έκανε ερώτημα στον υπουργό Υγείας, για το πώς αισθάνεται που η υπογραφή του δεν είναι αξιόπιστη. Πάντως, αν το πρόβλημα μείνει, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για κάποιους ανθρώπους, όπως πχ. με τους διαβητικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος: Εργαζόμαστε για μια δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζει για Εξεταστική Επιτροπή η αντιπολίτευση – Σε δύσκολη θέση ο Τσίπρας

MH ΧΑΣΕΤΕ: Τσακαλώτος – Πιτσιλής: Θέλουν να μείνουν πάση θυσία ζωντανές οι λίστες με τους φοροφυγάδες. Έντονο παρασκήνιο