Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Αποκλειστικό: Οργή στη ΝΔ για το θέμα της Μ. Ξαφά – «Να σταματήσουν τα fake news» δηλώνουν στο mononews οι βουλευτές της

Νέα Δημοκρατία

Βολές εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις δηλώσεις της Μιράντας Ξαφά, την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανίσει ως κρυφή σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Mononews.gr ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ,  Γιώργος Γεωργαντάς  δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για μια κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός της οποίας όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση απειλούσε ξένου επενδυτές λέγοντας τους ότι ” δεν θα αναγνωρίσει καμία σύμβαση τους με το ελληνικό κράτος”, να κατηγορεί σήμερα μια δήθεν σύμβουλο ότι υπονομεύει την ελληνική οικονομία», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργαντάς.

«Ο μοναδικός υπαίτιος για την άσχημη πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την αναξιοπιστία του και την ανευθυνότητά του. Η άσκηση της πολιτικής δεν γίνεται με αυταπάτες και λαϊκισμούς οποίους μάλιστα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εκεί στην κυβέρνηση ας σοβαρευτούν και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας μας», κατέληξε ο βουλευτής Κιλκίς.

Ταυτόχρονα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, μιλώντας στο mononews.gr για το θέμα ανέφερε:

«Η κ. Ξαφά δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ και δεν κατέχει καμία κομματική σχέση. Επιπλέον, η ίδια υποστηρίζει ότι ουδέποτε είπε όσα της καταλογίζουν. Η ΝΔ σε κάθε περίπτωση προτάσσει το εθνικό από το κομματικό συμφέρον. Τέλος, δεν κάνουμε πολιτική με fake news και fake events όπως επιχειρεί η στριμωγμένη από τα γεγονότα κυβέρνηση».

Νωρίτερα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, δήλωσε στο mononews: «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία».

«Ό,τι λέει, το λέει από μόνη της και για την παρέα της», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιακουμάτος αποκλειστικά στο mononews: «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ»