Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέα Δημοκρατία: Ο πανικός της κυβέρνηση για το Noor 1 δεν κρύβεται

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Σκληρή ανακοίνωση για την στάση της κυβέρνησης κατά την κατάθεση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για την εξέταση συνολικά της υπόθεσης του Noor 1 από τη Βουλή, εξέδωσε η Πειραιώς.

Η Νέα Δημοκρατία στέκεται κυρίως στην στάση της αντιπροέδρου της Βουλής, κα Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία κατά τη σημερινή δικομματική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας απέρριψε το αίτημα της αντιπολίτευσης να κληθεί ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος προκειμένου, να συζητηθεί το ζήτημα των τηλεφωνικών του επικοινωνιών με τον Μάκη Γιαννουσάκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία:

«Με τη στάση της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου αποδείχτηκε ξανά ότι η Κυβέρνηση δεν θέλει να διερευνηθεί η σκανδαλώδης υπόθεση των συνομιλιών του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη καταδικασθέντα για ναρκωτικά.

Ο πανικός τους δεν κρύβεται.

Όσο και να προσπαθήσουν όμως, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει. Όλα θα έρθουν στο φως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Μάκης Γιαννουσάκης καρφώνει ξανά τον Πάνο Καμμένο: Αυτός μου είπε «να δώσω» τον Β. Μαρινάκη (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος στη Βουλή με αφορμή το Noor 1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρόταση εξεταστικής για Πάνο Καμμένο και Noor1 κατέθεσε η ΝΔ