Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Με βάση διάταξη της Κυβέρνησης πήρε άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Για συνειδητό ψέμα της Κυβέρνησης και του Σταύρου Κοντονή σχετικά με τον νόμο που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για να καταφέρει να πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», υποστηρίζει το κόμμα και εξηγεί:

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών.»

Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έντονη κόντρα Κοντονή-Μπακογιάννη: «Γελοιότητες» χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία της ο υπουργός (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα