Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μύδροι Κικίλια: Πολιτικός απατεώνας ο Σκουρλέτης

Κικίλιας

Βασίλης Κικίλιας

«Οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Όπως αναφέρει, «οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες. Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλήσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι’ αυτό δεν τους πιστεύει, πλέον, κανείς.

Ιδιαίτερα, ο κ. Σκουρλέτης διαστρεβλώνει με ωμό τρόπο την πραγματικότητα και συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας.Η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση συνολικά, για το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Οι εργαζόμενοι οφείλουν τώρα να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί προέχει η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας. Η Κυβέρνηση ας βρει τη στοιχειώδη δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει για να λυθεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα», καταλήγει η ανακοίνωση του Β. Κικίλια.

Πηγή: Thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο: Γιατί το ΣτΕ καταργεί τις φορολογικές λίστες και ορίζει 5ετη παραγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα – βόμβα από τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη: «Αν ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To επώδυνο και σκοτεινό ταξίδι της Νανάς Καραγιάννη