Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο – Ένας νεκρός, συνελήφθη ο δράστης (pics)

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο, σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η Αστυνομία του Αμβούργου, οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο.

Ο δράστης, σύμφωνα με την εφημερίδα bild είναι μουσουλμάνος και πριν επιτεθεί φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έδρασε μόνος. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πληροφορία «δείχνει» προς την πλευρά της τρομοκρατίας, η αστυνομία του Αμβούργου, έως αυτή την ώρα δεν έχει αποκλείσει τη ληστεία ως κίνητρο της επίθεσης.

Η Αστυνομία του Αμβούργου, παρά το γεγονός ότι ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση, συμβουλεύει τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, ο δράστης είχε καταφέρει απανωτά χτυπήματα στον άνθρωπο που τελικά υπέκυψε: Οι αστυνομικοί που έφθασαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο σημείο προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο άνθρωπος εξέπνευσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο.