Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εκκενώθηκε θέατρο στο Λονδίνο – Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και Πυροσβεστική (pics)

Λονδίνο

Εκκενώθηκε το μεσημέρι το Σαββάτου το θέατρο “Old Vic” στο Λονδίνο, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε η αστυνομία. Εκεί έσπευσαν αμέσως αστυνομία και Πυροσβεστική, για να εκκενώσουν το κτήριο και την γύρω περιοχή.

Οι αστυνόμοι λένε ότι η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε την εκκένωση, καθώς εντοπίστηκε “ύποπτο αντικείμενο”, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο μέχρι στιγμής.

Την παράσταση εκείνη την στιγμή παρακολουθούσαν δεκάδες θεατές. Ο πρωταγωνιστής αυτής είναι ο Τζον Μπογέγκα, που έπαιξε και στην τελευταία ταινία των Star Wars. Μάλιστα, ένας θεατής έκανε και δηλώσεις:

 «Άνθρωποι από το θέατρο μπήκαν στην αίθουσα και ο διευθυντής μας ανακοίνωσε ότι η παράσταση τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχει έκτακτη ανάγκη και θα πρέπει να εκκενωθεί το κτήριο. Ο Μπογέγκα βγήκε έξω στο δρόμο μαζί μας. Έγιναν όλα γρήγορα και αποτελεσματικά, αν και όλοι ήμασταν τρομοκρατημένοι».

Μετά από έρευνες, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο αντικείμενο που βρέθηκε και προκάλεσε τον πανικό.