Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δολοφονία της Δ. Ζέμπερη: Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση της αδερφής της – Ποιον κατηγορεί

Πατήσια

Μυστήριο παραμένει ακόμη και σήμερα τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.

Την ώρα που η αστυνομία αναζητεί τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας, μέλη της οικογένειάς της εξαπολύουν βολές κατά του πατέρα. Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα, η μικρή αδερφή της δολοφονηθείσας εξαπολύει βέλη κατά του πατέρα τους, ο οποίος εμφανίζεται στα ΜΜΕ και συνδέει τον φόνο της με τις υποθέσεις που είχε αναλάβει η Δώρα ως εφοριακός.

Με νέο της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Κωνσταντίνα αναρτά μια είδηση που αναφέρει: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!». Η Κωνσταντίνα σχολιάζει την είδηση με μία φράση: «Φτου σου ξεφτίλα!».

Κάποιος μάλιστα σχολιάζει: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» ενώ η Κωνσταντίνα απαντά: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Αποκαλύψεις- σοκ από τη γυναίκα του τζιχαντιστή (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από πυρά έφηβου μαθητή στη Βραζιλία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕΒαρύ πένθος στην κηδεία της 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)