Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δένδιας: «Θέλατε ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον κύριε Τσακαλώτε – Με τη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι»

Γιόχανσον

Τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γιόχανσον θυμήθηκε και σχολίασε με μια μικρή δόση ειρωνείας αλλά και χιούμορ ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ο Τσακαλώτος, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να βγεί για ένα κοκτέιλ με την όμορφη ηθοποιό αλλά ο Δένδιας του απάντησε πως καλύτερα θα ήταν να πήγαινε με την “άσχημη” του ελληνικού κινηματογράφου, Γεωργία Βασιλειάδου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής της ΝΔ είχε απαντήσει στα του υπουργού Οικονομικών και αφού τον κάλεσε να πει αν θα παραίτηθεί, εφόσον μειωνόταν το αφορολόγητο, ενθυμούμενος τη δηλωσή του, του είπε: «Αν θυμάμαι καλά, θέλατε να πάτε για ποτό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι».

Ο κ. Τσακαλώτος, είχε εκφράσει την επιθυμία αυτή, όταν απάντησε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, που είχε πει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, επιβεβαιώνοντάς το ως εξής:

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καυστικός ο Μητσοτάκης κατά της Κυβέρνησης Τσίπρα: «Βατερλό η δεύτερη αξιολόγηση»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρτμουντ: Στην Μέρκελ αναφέρεται η επιστολή ανάληψης – ευθύνης του χτυπήματος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport Greece