Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Bild: Αποστροφή δείχνουν οι Γερμανοί τουρίστες προς τον Ερντογάν

Ερντογάν

Οι Γερμανοί τουρίστες δείχνουν να αποστρέφονται την Τουρκία λόγω Ερντογάν.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας “Bild”, η πλειοψηφία των Γερμανών τουριστών υιοθετεί μία σκληρή γραμμή έναντι της κυβέρνησης της Άγκυρας αρνούμενη να αφήσει τα χρήματά της στη χώρα όπου κάνει κουμάντο ο Σουλτάνος του Βοσπόρου.

Οι Γερμανοί συγκεκριμένα διερωτήθηκαν: “Θα θέλατε να κάνετε διακοπές στην Τουρκία με βάση την τρέχουσα πολιτική κατάσταση;”. Σχεδόν το ήμισυ των Γερμανών απάντησαν αρνητικά.

Λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα κρίση μεταξύ των δύο χωρών, η δημοσκόπηση έδειξε πως το 49% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι, επί του παρόντος, δεν θέλει να κάνει τις διακοπές της στην Τουρκία. Το 44% έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στη Τουρκία, TUI, εκατοντάδες Τούρκοι πελάτες του έχουν ήδη ζητήσει – πριν από το σεισμό στην Αλικαρνασσό-να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία ή να τις κάνουν κάποια άλλη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαροπαλεύουν δύο από τους τραυματίες στην Κω που μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ-Το ανακοινωθέν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Υπέρ της Μέρκελ το 87% της γερμανικής ελίτ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η «θρυλική» εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ που έγινε κέρινο ομοίωμα (pic)