Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άγρια δολοφονία στη Λάρισα: Βρέθηκε δεμένη και χτυπημένη βάναυσα στο κεφάλι (pics)

eglima-larisa

Η άγρια δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας απασχολεί τις τελευταίες ώρες την αστυνομία στη Λάρισα.

Η 91χρονη βρέθηκε σήμερα Τρίτη το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της στα Βούναινα της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οικείο πρόσωπο εντόπισε τη γυναίκα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή η οποία βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων  περιέγραψε την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε η 91χρονη.

Δείτεφωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος:

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη σε μία καρέκλα, με τους δράστες ή τον δράστη να την έχει χτυπήσει βάναυσα στο κεφάλι.

«Είχε κατάγματα κρανίου. Το έγκλημα έγινε από τις απογευματινές εως και τις βραδινές ώρες χθες», τόνισε στις δηλώσεις της η ιατροδικαστής.

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα κακοποιήθηκε σκληρά, ενώ εξετάζονται όλα τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος με πιο πιθανό αυτό της ληστείας.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, ενώ η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή φωτό: larissanet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρός 20χρονος Έλληνας στην Νέα Υόρκη μετά από σεξουαλικό όργιο (pic)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτική έρευνα: Οι νέοι στην Ελλάδα δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντόρα Μπακογιάννη: To ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της