Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Νέο σόου Μεγαλοοικονόμου: Τραγουδά για τον Τσίπρα έξω από την Βουλή (video)

μεγαλοοικονόμου megalooikonomou

Η πρώην βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Στην είσοδο της Βουλής τραγούδησε on camera το τετράστιχο που έφτιαξε για τον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Χαμογελώντας χαριτωμένα στον φακό απαγγέλλει τραγουδιστά: «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη, ομόνοια καταπέλτης»

«Έπρεπε να βρω τι ομοιοκαταληξία να κάνω, πλεκτή ή ζευγαρωτή; Τελικά μου βγήκε πλεκτή. Και μου άρεσε, το είπα» δηλώνει στις κάμερες η βουλευτής για το τραγούδι που έγραψε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Το συγκεκριμένο τετράστιχο τραγουδά, μάλιστα, μπροστά στις κάμερες, στην είσοδο της Βουλής: «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης, η κάθε σου λέξη, ομόνοια καταπέλτης».

«Μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει» λέει, γελώντας στον φακό. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, τον θαυμασμό της για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μεγαλοοικονόμου έγραψε και ερμηνεύει τραγούδι για τον Τσίπρα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καβγάς στον αέρα μεταξύ Καλλιάνου και Μεγαλοοικονόμου (video)