Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέο χαστούκι από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Προσπάθησαν να φανεί ότι ο πρώτος νεκρός έφτασε μετά το συντονιστικό

Με νέα στοιχεία που μαρτυρούν ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών πριν από τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, την περασμένη Δευτέρα,  επανήλθε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο κ. Γιαννάκος είπε ότι «ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο διακομίστηκε πριν από τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας». Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα είχε διακομιστεί σε έναν χώρο στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος.

Ο κ. Γιαννάκος πρόσθεσε ότι «ο δεύτερος έφτασε 23:45».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε ότι «τη Δευτέρα η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθούσε να φτιάξει κάρτα ότι ο πρώτος νεκρός παρελήφθη 23:55, ακόμα, δηλαδή, και μετά τη διακομιδή του δεύτερου νεκρού, για να φαίνεται ότι στο συντονιστικό (σ.σ. η συνεδρίαση παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε μετά τις 23:30) δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί».

Εξηγώντας γιατί μπορεί να μην έγινε η καταγραφή του νεκρού σε κάρτα το επίμαχο βράδυ, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι «στο Σισμανόγλειο γινόταν ένας πανικός. Έρχονταν οι τραυματίες τρεις-τρεις. Όταν ήρθε ο πρώτος νεκρός τον είδαν οι γιατροί και ήταν μη αναγνωρίσιμος, γι΄αυτό τον άφησαν στο θάλαμο και ασχολήθηκαν με τους τραυματίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός ήταν στο Σισμανόγλειο πριν τις 11 το βράδυ – Το γνώριζε ο Πολάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: Περιμέναμε μεγάλο αριθμό νεκρών από τις 22:30 της Δευτέρας