Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Νέα κόντρα Βαρουφάκη – Καψή με αφορμή το «επεισόδιο» στον Λυκαβηττό

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Παντελή Καψή με αφορμή το επεισόδιο με τον σκύλο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Καψής ανέφερε ότι αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν ο σκύλος, αλλά η αγένεια του πρώην υπουργού.

«Δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν με ενόχλησε ο Μόγλης, έχω μεγαλώσει με σκυλιά. Η αγένειά του με ενόχλησε. Και ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του είναι ότι θεωρώ ότι σαν χαρακτήρας είναι ακατάλληλος για την πολιτική. Άλλωστε ο ίδιος στο βιβλίο του έχει ομολογήσει πώς συνέπλευσε με τον Σύριζα στην εξαπάτηση των πολιτών», έγραψε την ανάρτησή του ο κ.Καψής, αναρτώντας μάλιστα και το σύνδεσμο με τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει:

«Ποτέ δεν θα δέσω τον Μόγλη, θα είναι πάντα ελεύθερος» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «ανοησίες» τους ισχυρισμούς του Παντελή Καψή ότι του επιτέθηκε ο σκύλος του λέγοντας ότι «ο Μόγλης δεν είναι ικανός να δαγκώσει ούτε εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επένδυση 250 εκατ. ευρώ για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα – Τι περιλαμβάνει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε.Ε.: Αλλαγές στον ιταλικό προϋπολογισμό μετά τη «βόμβα» της απόρριψης

MH XAΣΕΤΕ: Σφίγγει ο κλοιός για τα «κόκκινα δάνεια» – Ετοιμάζονται 50.000 πλειστηριασμοί