Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή

Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή, καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, είχε καλέσει τα δύο στελέχη της διοίκησής τους στον Δήμο Θεσσαλονίκης να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους για λόγους ηθικής τάξης. 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ κάλεσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή, να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, καθώς φαίνεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση με τους εκτός σειράς εμβολιασμούς στα ιδρύματα Άγιος Δημήτριος και Άγιος Παντελεήμονας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Ακριτίδου εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς φέρεται να είναι μία από τους εμβολιαζόμενους εκτός σειράς, αφού εκεί δουλεύει η κόρη της, ενώ σχετικά με τον κ. Τσαβλή οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εμβολιασμό συγγενικού του προσώπου, ενώ ο ίδιος είναι πνευμονολόγος στα δύο ιδρύματα.