Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ν. Παππάς: «Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη»

Βουλή: Οι δικαστικοί που κληρώθηκαν να αναλάβουν την υπόθεση του Νίκου Παππά

Νίκος Παππάς

Μικρότερη εκτίμησε ότι θα είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απ’ αυτή που προβλέπει το πρώτο κύμα των exit polls για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Ο κ. Παππάς μάλιστα εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων.

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο OPEN TV. Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων αν και παραδέχθηκε ότι η ΝΔ «απ’ ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά».

Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι, όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.