Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Μητσοτάκης: Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης για την εγκληματικότητα, πλέον το ποτήρι ξεχείλισε

μητσοτακης

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Το ποτήρι ξεχείλισε» όσον αφορά την εγκληματικότητα, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του με αφορμή την ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στην Κηφισιά, αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται εκ νέου στο Μαξίμου και το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, λέγοντας πως η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχεις ως εξής:

«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Ότι η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε.

Η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη. Θυμίζω το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες.

Την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας. Τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές. Την απαράδεκτη ανοχή που δείχνει στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια.

H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας. Αυτές ακριβώς τις προτεραιότητες δεσμεύομαι ότι θα κάνει σύντομα πράξη, η Νέα Δημοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαλαρός» ο Τόσκας για τη ληστεία στην Κηφισιά: «Δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας-«Ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά» λέει η σύζυγός του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Επίθεση» Τόσκα σε 88χρονο: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να κατέχει κάθε πολίτης όπλο