Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA στο Κατάρ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον πρόεδρο της FIFA Gianni Infantino κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Κατάρ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον πρόεδρο της FIFA Gianni Infantino κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Κατάρ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στη Ντόχα του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο.

Η συνάντηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκε η προετοιμασία ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που αρχίζουν στο Κατάρ τον Νοέμβριο, καθώς και οι εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Tamim Bin Hamad Al Thani, με τον οποίο ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία τον περασμένο Ιούλιο.

Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα που παρατίθεται προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Κατάρ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν οι προοπτικές εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Κατάρ, οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής κρίσης, καθώς και η ενεργειακή στρατηγική των δύο χωρών.

Διαβάστε επίσης:

Στο Κατάρ με ενεργειακή ατζέντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη, που παραβίασε τον ΚΟΚ: Ούτε κατά διάνοια δεν θα αλλάξουν οι ποινές