Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Μητσοτάκης: «Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Τσίπρα»

«Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα: Ψέματα, φόροι και Μακεδονία» ανέφερε στην ομιλία του από τη Λιβαδειά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε πως δεν χρειάζεται ούτε και ο ίδιος να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό αφού ο λαός έχει διαπιστώσει τι σημαίνει πραγματικά η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία υπηρέτησε με συνέπεια την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, μνημονεύοντας τους τρεις προηγούμενους αρχηγούς της παράταξης και όσα εκείνοι προσέφεραν σ την Ελλάδα.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μας κουνάει το δάχτυλο ο υποστηρικτής του Μαδούρο».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τονίζοντας πως πρόκειται για συνδυασμό της εμπειρίας με την ανανέωση.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, οπότε και ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια χειροκροτώντας την υποψηφιότητά του.

«Από τον Κουρουμπλή, στην Κουντουρά και τον Κόκκαλη… ένας Τζουμάκας δρόμος» σχολίασε δηκτικά ο κ. Μητσοτάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαφάνεια, γρήγορη και ποιοτική απονομή της δικαιοσύνης ζητά ο Κ. Καραγκούνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: «Θερμή» υποδοχή στον Τσίπρα με πανό και συνθήματα (pics, upd)

MH XAΣΕΤΕ: Αυστηρό μήνυμα Δικηγορικών Συλλόγων για τα εντάλματα σύλληψης