Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παρακολουθήστε την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του κεντρική προεκλογική ομιλία ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου δίνει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ζωντανά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε το αποκορύφωμα της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των επικείμενων εκλογών να είναι η Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τονίσει τη σημασία που δίνει η ΝΔ στην ψήφο των Μακεδόνων. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην αμφιλεγόμενη Συμφωνία των Πρεσπών και να αναφερθεί στις κινήσεις που θα κάνει η ΝΔ προκειμένου να αναιρέσει ορισμένα από τα αρνητικά αποτελέσματά της.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αποκηρύξει τα διχαστικά διλήμματα του Αλέξη Τσίπρα, επιμένοντας πως η ΝΔ πολεμά στην Ευρώπη για όλους τους Έλληνες  και όχι μόνο για μια μερίδα τους, ενώ θα επιτεθεί στην κυβέρνηση για τις προεκλογικές παροχές της.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να εστιάσει κυρίως πάνω στο πρόγραμμα του κόμματος.