Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Υπόθεση Novartis – Σία Αναγνωστοπούλου: Κάποιοι θεώρησαν ότι το δημόσιο χρήμα ήταν περιουσία τους

«Συνταγματική, πολιτική και ηθική υποχρέωση» της Βουλής θεωρεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου το να συγκροτεί προανακριτικές επιτροπές για τις δικογραφίες που περιλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα.

Η δήλωση αυτή της βουλευτού σχολιάστηκε έντονα από μέλη της αντιπολίτευσης που σημείωσαν ότι αποτελεί «παρακαταθήκη» για τη στιγμή που θα κατατεθούν προτάσεις εξεταστικής ή προανακριτικής για μέλη της σημερινής κυβέρνησης.

«Όταν μια δικογραφία περιλαμβάνει 10 πολιτικά πρόσωπα τότε υποχρέωση πολιτική συνταγματική και ηθική της Βουλής είναι να συγκροτήσει προανακριτική» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αναγνωστοπούλου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε «Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Υπάρχει και κάτι άλλο.Τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να υποστούν δημόσιο έλεγχο.  Φτάσαμε στη χρεοκοπία επειδή το κράτος προσέκρουσε σε τρία παγόβουνα: υγείας, δημόσιων έργων και εξοπλισμών.  Κάποιοι θεώρησαν ότι το δημόσιο χρήμα ήταν περιουσία τους και αυτή η αντίληψη έφτιαξε το φαύλο κύκλο διαφθοράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανδρέας Λυκουρέντζος για την Υπόθεση Novartis: Δεν είχα σχέση με στελέχη της φαρμακαγοράς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεκδιήγητος ο Πολάκης: Κορόιδευε τον Πικραμμένο όταν ήταν στο βήμα (Video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Πικραμμένος για υπόθεση Novartis: Ψευδείς και απαράδεκτες συκοφαντίες οι κατηγορίες στο πρόσωπο μου