Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον 32χρονο που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα (video)

Έπειτα από την εξέταση της σορού του 32χρονου Απόλλωνα Ψαρουδάκη, ο ιατροδικαστής απεφάνθη πως ο θάνατός του προήλθε από κάκωση στην αυχενική χώρα.

Ο 32χρονος γιος αγγειοχειρουργού καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα την Παρασκευή στη Βασιλίτσα Γρεβενών ενώ έκανε snowboard με την παρέα του.

Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους έξω από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος είπε ακόμη πως ο 32χρονος είχε και στοιχεία κρυοπληξίας, καθώς έμεινε αρκετή ώρα θαμμένος κάτω από το χιόνι.

Δείτε το βίντεο από το kozanimedia:

 

Ο 32χρονος που ήταν μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου αποφάσισε μαζί με την παρέα του να πάνε για snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, το οποίο δεν βρισκόταν ακόμη σε λειτουργία.

Αυτή η απόφαση, όπως αποδείχθηκε υπήρξε μοιραία για τον ίδιο, καθώς η χιονοστιβάδα τον παρέσυρε με δύναμη, με αποτέλεσμα η πορεία της να ανακοπεί έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με δέντρο.

Ο Απόλλων Ψαρουδάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ένας φίλος του, που επίσης παρασύρθηκε, σώθηκε με ελαφρά τραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνέλαβαν 29χρονο για το ναρκο-ταχύπλοο με την τεράστια ποσότητα κάνναβης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μοιραία απόφαση που οδήγησε στον θάνατο τον γιο του αγγειοχειρουργού

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από 1η Φεβρουαρίου η ρύθμιση για τις 120 δόσεις