Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Οι πρώτες γκρίνιες για τα υπουργικά χαρτοφυλάκια – Τι ήθελαν η Κεφαλογιάννη και ο Κικίλιας

Όλγα Κεφαλογιάννη και Βασίλης Κικίλιας

Γκρίνιες με το «καλημέρα» από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι μάλλον δεν μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα υπουργικά πόστα, στα οποία τους τοποθετεί ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, δυσαρεστημένη με την τοποθέτησή της στο υπουργείο Τουρισμού φέρεται να είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επιθυμούσε να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Πολιτισμού. Η διαφωνία της φαίνεται να είναι τόσο έντονη, που πιθανότατα δεν θα δεχτεί να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο.

Για την θέση του υπουργού Πολιτισμού προορίζεται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αρχαιολόγος και πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Άλλος δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο Βασίλης Κικίλιας. Μέχρι πρότινος οι πληροφορίες τον ήθελαν να αναλαμβάνει το πόστο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέση την οποία επιθυμούσε και ο ίδιος. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο κ. Κικίλιας μάλλον οδεύει για το υπουργείο Υγείας.

Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Βασίλης Κικίλιας εξελέγησαν στην Α’ Αθηνών, η κ. Κεφαλογιάννη πρώτη σε σταυρούς (περισσότερους από 45.000) και ο κ. Κικίλιας δεύτερος (πάνω από 38.000).