Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Οι πέντε δεσμεύσεις Μητσοτάκη για την προστασία των μακεδονικών προϊόντων – Τι απαντά το Μαξίμου

mitsotakis μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός

Πέντε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την προστασία των εμπορικών προϊόντων της Μακεδονίας από τις «επιβλαβείς επιπτώσεις»της Συμφωνίας των Πρεσπών,έδωσε ο πρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση του με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας.

Οι πέντε δεσμεύσεις, που θα υλοποιήσει η ΝΔ  «προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες που έχει για τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας η υπογραφή της συμφωνίας από τον κ. Τσίπρα», όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, είναι:

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη το Μαξίμου αναφέρει πως τα τα εμπορικά σήματα προστατεύονται από τη Συμφωνία των Πρεσπών, «σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε εδώ και τριάντα χρόνια».

Το Μαξίμου επιτίθεται στο Κυριάκο Μητσοταάκη, καλώντας τον «να προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του και το κόμμα του από την αβάσταχτη ελαφρότητα της δήθεν πατριωτικής πλειοδοσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η οργή του οινοποιού Γεροβασιλείου στην συνάντηση με τον Αλ.Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: Ο East Med και οι άλλοι αγωγοί καθιστούν τα Βαλκάνια ενεργειακό hub