Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ζουράρις: «Με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, μάλλον κάτι φασισταριά»

Κώστας Ζουράρις

Στην επίθεση που δέχθηκε χθες από ομάδα ατόμων, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, αναφέρθηκε σε ομιλία του στο ΙΕΚ Δέλτα στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε τον χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε και ένας αστυνομικός. «Μόλις τέλειωσε την ομιλία του ο Φραγκούλης, με χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι, ενώ χτυπήθηκε και ο αστυνομικός πίσω μου. Πιθανολογώ πως ήταν κάτι φασισταριά (χωρίς να είμαι σίγουρος) καθώς το συμβάν έγινε όταν έφευγε μερίδα ακροδεξιών στοιχείων. Ήμουν τρεισήμισι ώρες εκεί, πριν την επίθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

Δείτε τη στιγμή που άγνωστοι επιτίθενται και προπηλακίζουν τον βουλευτή:

Στο μεταξύ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ όταν ρωτήθηκε για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νομοσχεδίων: «Δεν διάβαζα συχνά τα νομοσχέδια. Κάποια ήταν 600 σελίδες και είχαμε μόνο 2-2,5 ώρες. Παρ’ όλα αυτά τα ψήφιζα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Γιούχα» και κυνηγητό στον Κώστα Ζουράρι που θέλησε να πάει στο συλλαλητήριο (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανταλένα Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Φασιστική ενέργεια η επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις