Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Αλαλούμ με τους πίνακες αναπληρωτών καθηγητών – Αποσύρθηκαν και αναμένονται οι «ορθοί»

Γαβρόγλου

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Τα πάνω κάτω για χιλιάδες καθηγητές που νόμιζαν ότι είναι επιτυχόντες έφερε η απόσυρση του πίνακα πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τη λακωνική ανακοίνωσή του υπουργείου Παιδείας, που χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις,  αναφέρει: «λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση οι διαδικασίες αφορούσαν τις προσλήψεις της  Α’ φάσης των αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.  Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 16.320, εκ των οποίων 12.392 στην Πρωτοβάθμια και 3.928 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, οι αναπληρωτές καθηγητές θα πρέπει να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας.