Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γρίφος το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα στις εκλόγιμες θέσεις

Ο Βασίλης Βασιλικός

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις εσωκομματικές γκρίνιες που έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Γραμματικάκη, η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι επικεφαλής τίθεται ο Βασίλης Βασιλικός. Ωστόσο, είναι γρίφος τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τη δεύτερη θέση του Επικρατείας θα καταλάβει η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία έχει αναλάβει και καθήκοντα εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έπρεπε να είναι ελεύθερη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και απαλλαγμένη από το κυνήγι του σταυρού. Η Έφη Αχτσιόγλου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τρίτη συνεχή φορά.

Την τρίτη θέση αναμένεται να καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης. Εκκρεμεί ποιος ή ποια θα καταλάβει την τέταρτη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου, αφού ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος, όπως οι πληροφορίες τον ήθελαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Εν τω μεταξύ ακόμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα που θα πολιτευθεί και αν τελικά θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Οι ανακοινώσεις για το Επικρατείας αναμένεται να γίνουν σήμερα.