Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τουρκία: Τα 7 σημεία ανατολικά της Κρήτης και της Ρόδου που ζητούν για έρευνες (video)

Μόρφου

Στην αποκάλυψη των επτά σημείων που αιτήθηκε η τουρκική εταιρεία πετρελαίου προς τη Γενική Διεύθυνση μεταλλίων και πετρελαίου της Τουρκία  για τη διεξαγωγή ερευνών προχώρησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, στο  χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας της τουρκικής κυβέρνησης  δημοσιεύτηκαν 7 σημεία που βρίσκονται βορειοανατολικά και ανατολικά της Ρόδου, ανατολικά και νοτιοανατολικά της Καρπάθου και ανατολικά και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Η τουρκική εταιρεία ζητά να πραγματοποιήσει έρευνες μέχρι και τα 6 μίλια από τα νησιά, καθώς η Τουρκία δεν αναγνωρίζει υφαλοκριπίδα στα ελληνικά νησιά. ήτη.

Ακόμη δεν έχει δοθεί η άδεια γι αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ελληνικό ΥΠΕΞ γνωρίζει περι ζητήματος, έχουν γίνει οι συσκέψεις και υπάρχει κατάλογος ενεργειών που θα αρχίσουν να εκδηλώνονται ήδη από αύριο.