Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Στόλτενμπεργκ: Οι ρωσικές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς βρίσκονται σε τέλμα, η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο

NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Γενς Στόλτενμπεργκ (EPA/FRANCOIS WALSCHAERTS / POOL)

Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτυγχάνει και οι ρωσικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια του Ντονμπάς βρίσκονται σε τέλμα, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, τονίζοντας ότι η Ουκρανία «μπορεί να κερδίσει» τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

«Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν πηγαίνει όπως είχε σχεδιάσει η Μόσχα. Απέτυχαν να πάρουν το Κίεβο», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους μέσω βιντοσύνδεσης. «Αποσύρονται από το Χάρκοβο και η μεγάλη επίθεσή τους στο Ντονμπάς βρίσκεται σε τέλμα», πρόσθεσε.

«Η Ρωσία δεν επιτυγχάνει τους στρατηγικούς στόχους της», υπογράμμισε ο επικεφαλής της συμμαχίας και διαβεβαίωσε πως το Κίεβο «μπορεί να κερδίσει» αυτό τον πόλεμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου: Η Σουηδία και η Φινλανδία να άρουν τις απαγορεύσεις εξαγωγών προς την Τουρκία

Άτυπο συνέδριο NATO: Τουρκική παραφωνία στην προοπτική ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας – «Υπέρ» οι υπόλοιπες χώρες