Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα υποστηρίζει ότι η αλήθεια βρίσκεται στο OPEN

ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα

Ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα

Τις προπαγανδιστικές αναρτήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία συνεχίζει η Ρωσία και συγκεκριμένα η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ρωσική διπλωματική αποστολή στην Αθήνα μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο με μία νεαρή ομογενή από τη Μαριούπολη, η οποία, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε ότι Ουκρανοί στρατιώτες τους σταμάτησαν και τους απείλησαν.

Ακόμη, η ίδια υποστήριξε ότι ρωσικά τανκς προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

«Νεαρή κοπέλα της Μαριούπολης που έφτασε στην Ελλάδα: Μας σταμάτησαν Ουκρανοί στρατιώτες και μας απειλούσαν. Μετά οι στρατιώτες στα ρωσικά τανκς προσπαθούσαν να μας ηρεμήσουν», αναφέρει η ανάρτηση που ανέβασε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου επίσημου λογαριασμού στα social media, με την πιο πρόσφατη αυτή του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος έκανε λόγο για «μία άθλια, άνευ προηγουμένου προβοκάτσια» από την πλευρά της ρωσικής πρεσβείας, η ίδια συνεχίζει την προσπάθεια «διαφώτισης» του ελληνικού κοινού με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Δείτε το tweet:

Διαβάστε επίσης:

Συνομιλία Κουλέμπα – Μπορέλ για το πέμπτο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία