Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μπόρις Τζόνσον: Πρέπει να χάσω περισσότερο βάρος, λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός

Μπόρις Τζόνσον: Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση με την παραλλαγή όμικρον

Μπόρις Τζόνσον, Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να χάσει κι άλλο βάρος, όταν συναντήθηκε με ψηφοφόρους που έκαναν το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19.

«Είχα τόσες πολλές βελόνες μέσα μου, όταν νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο που απλά το συνήθισα τελείως», είπε ο Τζόνσον. Λίγο μετά ένας πολίτης παρατήρησε πόσο καλά ο Βρετανός πρωθυπουργός τα κατάφερε με την περιπέτεια της υγείας του, με την Covid-19.

Ο Μπόρις Τζόνσον χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πέρασε τρεις νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όταν αρρώστησε από νέο κορονοϊό πέρυσι. «Πρέπει να χάσω περισσότερο βάρος, πρέπει να χάσω όλο αυτό», τόνισε.

Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης έχει κατά καιρούς μιλήσει για τις προσπάθειές του να χάσει βάρος, από τα 112 κιλά που ζύγιζε παλιότερα. Τους τελευταίους μήνες, ο φωτογραφικός φακός τον έχει καταγράψει να γυμνάζεται με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή σε πάρκα του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης:

«Συμφωνία ομπρέλα» ετοιμάζουν Ελλάδα-Βρετανία για τη μετά Brexit εποχή

Βρετανία: Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκιά της η Τράπεζα της Αγγλίας

Βρετανία: Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι κατά 76% αποτελεσματικό για 3 μήνες μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση