Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γερμανία: Ασυνόδευτος πρόσφυγας ο Αφγανός που μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλική του

Νέα στοιχεία για τον θανάσιμο τραυματισμό 15χρονης Γερμανίδας από συνομήλικό της Αφγανό έρχονται στο φως. Πρόκειται για ασυνόδευτο ανήλικο πρόσφυγα που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016, ο οποίος τραυμάτισε χθες θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Με την κοπέλα σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, διατηρούσε δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά την διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του. Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, από κάποια συμπλοκή στο σχολείο του.

Χθες οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα στο κατάστημα και αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Η 15χρονη υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την βοήθεια περαστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύλληψη τριών Αλβανών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ομοεθνών τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη 32χρονος για 15 ένοπλες ληστείες στην Αθήνα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέρκυρα: Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ηλικιωμένος